Terug
		Taart met Fagotin
						Ingrediënten
Voor 4 personen:
	- 1 buche Maredsous® Fagotin Tradition
 
	- 1 bakklaar bladerdeeg
 
	- 100g groene olijven
 
	- 3 tomaten
 
	- 150g champignons
 
	- 3 eieren
 
	- 20 cl verse room
 
	- bieslook
 
	- zout, peper, muskaatnoot
 
Bereiding
	- Was de champignons en snijd ze in stukjes, bak ze in de pan met peper en zout.
 
	- Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
 
	- Leg het deeg in een geboterde taartvorm en prik er met de vork gaatjes in.
 
	- Spreid er de champignons, tomaten, olijven en Fagotinschijfjes over.
 
	- Klop de eieren met de room tot een omelet in een kom en breng op smaak met muskaatnoot, bieslook, peper en zout.
 
	- Giet het mengsel in een vorm en laat 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 200°C.