Terug
		Meergranenstokbrood met Maredsous® Light en een sausje van wortels en bieslook
						Ingrediënten
Voor 1 persoon:
	- 2 plakjes Maredsous® Light
 
	- 1 eetlepel wortelsap
 
	- 1 eetlepel naturel yoghurt
 
	- 4 takjes bieslook
 
	- 1 koffielepel olijfolie
 
	- 2 radijsjes
 
	- 1 wortel
 
	- 1 bosje tuinkers
 
	- 1 klein meergranenstokbrood
 
	- peper en zout
 
Bereiding
	- Meng het wortelsap met de yoghurt en de fijngehakte bieslook. Voeg de olijfolie toe en strooi er peper en zout over.
 
	- Snij de wortel met de dunschiller in smalle reepjes. Snij de radijsjes ook heel fijn. Pluk de blaadjes van de tuinkers.
 
	- Snij het broodje in de lengte middendoor.
 
	- Beleg de onderste helft met de yoghurtsaus, 1 plakje kaas en de rauwe groenten.
 
	- Bovenop komt een tweede plak kaas.
 
	- En dan mag het broodje dicht.
 
	- Smakelijk!